Projecten

Van Rixel verzorgt het drukwerk van  meer dan 300 opdrachtgevers, voor het merendeel bedrijven en organisaties uit IJmuiden en omgeving. Dat doen we al meer dan 70 jaar. Maar het ene project is het andere niet, regelmatig komen er projecten voorbij waar wij - met plezier - een stapje harder voor moeten lopen of die op een andere manier iets meer van ons vakmanschap vragen. Uitdagende projecten waar we trots op zijn. Leest en kijkt u zelf maar:

Faber Betonpompen Produktfolder met layar

Faber Betonpompen is al  40 jaar gespecialiseerd in het verpompen van betonmortel. Met 2 vestigingen, 60 medewerkers, 30 mobiele betonpompen en 5 Celbeton menginstallaties is Faber Betonpompen uitgegroeid tot misschien niet de grootste maar zeker het innovatiefste betonpompbedrijf van Nederland.

Faber Betonpompen Produktfolder met layar
 

boek ‘Velsen en de verstilling in Dudok'

In opdracht van de Gemeente Velsen hebben wij het boek 'Velsen en de verstilling in Dudok' gedrukt. Een mooi boekwerk vormgegeven door Corine Ontwerpt waarvan het omslag is voorzien van een blindpreeg (reliëfdruk) van het beeldmerk van de gemeente. Pregen blijft een mooi staaltje boekdrukkunst die ons nog steeds eigen is. 

di                      

 Het boek is samengesteld naar aanleiding van de renovatie van het gemeentehuis Velsen, het zogenaamde gebouw B van architect W.M. Dudok. Het bevat bijdragen van bekende Velsense schrijvers en dichters met beeldmateriaal van Fotokring Polderlicht en Stichting Dudok in Velsen. Het eerste boek is tijdens de
heropening aan H.K.H. Prinses Margriet uitgereikt.

ope


Het omslag heeft extra cachet door de dubbel gevouwen flappen van 300 grams grijs Conqueror karton en het binnenwerk is geheel in full-colour gedrukt op 170 grams Silk MC. De bijpassende uitnodiging voor deze feestelijke heropening hebben wij op het zelfde karton als het omslag met identieke blindpreeg  gemaakt, om geheel in dezelfde stijl te blijven.

 

 

Kaarten secondeloterij Telstar

Ook bij deze order van onze goede vrienden van Telstar, hebben we de verschillende technieken gecombineerd. De kaarten zijn als basis 2-zijdig in Full colour gedrukt in conventionele offset. De nummering van de kaarten, 6 verspringende nummers die de seconden in de wedstrijd vertegenwoordigen en het nummer van de serie worden per serie digitaal ingeprint.

Kaarten secondeloterij Telstar
 

Enquete Gemeente Velsen met uniek nummer

Voor de Gemeente Velsen een enquete  onder 10.500 inwoners, waarbij een brochure gedrukt in full-colour tevens werd voorzien van een uniek nr. vervolgens werd deze brochure in een envelop gestopt met daarin ook een gepersonaliseerde brief met het zelfde uniek nummer.

Enquete Gemeente Velsen met uniek nummer